Contact

KansKind kindercoaching

Wendy Leentvaar

Moldaustroom 75

2721BZ Zoetermeer

Kvk: 71345191

Tel: 0611865036

kanskind@gmail.com

(heeft u geen mail ontvangen. Kijkt u dan in uw spam)

 

 

 

Privacyverklaring

Deze privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens en is opgesteld in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening van Persoonsgegevens (AVG). Je bent vrij om het helemaal door te lezen. Maar door een korte uitleg leg ik uit dat alle persoonsgegevens u verstrekt aan KansKind kindercoaching veilig bewaard en verwerkt worden.

Gebruiker van deze privacyverklaring, tevens verwerkingsverantwoordelijke in de zin van de AVG ben ik Wendy Leentvaar, Eigenaresse van KansKind kindercoaching te Zoetermeer ingeschreven bij de kamer van koophandel nummer: 71345191

Persoonsgegevens

  • Waarom bewaar ik uw gegevens

uw contact gegevens bewaar ik voor het sturen van een factuur en het onderhouden van contact. Ik gebruik deze gegevens alleen nadat wij een coaching overeenkomst zijn aangegaan. Ziet u er na een oriëntatie vanaf dan zal ik al uw gegevens verwijderen van mijn pc en andere media.  Uw persoonsgegevens zullen gedeeld worden met mijn boekhoudster via haar bedrijf ValueBA en verder aan niemand anders.

  • Verwerken persoonsgegevens

Besluit u met mij en dus KansKind kindercoaching in zee te gaan dan zal ik waarschijnlijk om meer informatie en gegevens vragen. Zoals een inschrijfformulier en een vragenlijst. Tijdens onze gesprekken kan het zijn dat ik aantekeningen maak die ik op mijn computer bewaar die is beveiligd is met een wachtwoord. Alle gegevens die ik vraag zijn in het belang van het coaching proces. Informatie aan derden geef ik alleen met nadrukkelijke toestemming van uw kant. Via deze verklaring geeft u wel toestemming dat uw persoonsgegevens wel aan de boekhoudster van de KansKind kindercoaching gegeven wordt.

Het contract en intake formulier stuur ik u via de mail, deze stuurt u vervolgens getekend terug via die mail. Ik zal deze bewaren in een dossier die ik in mijn laptop bewaar. Deze is beschermd met een wachtwoord.

Deze wet verlangd van mij dat ik uw gegevens bescherm. Dat doe ik ook. Op het internet bewaar ik niets van u. Alles wat wij via whats App of Facebook, Messenger bespreken blijft daar en wordt beschermd door de privacy overeenkomsten waar wij ja op hebben gezegd als gebruikers van die diensten. Mail en sms zitten in mijn apparaten waar alleen ik toegang tot heb en beveiligd zijn met een code. 

De website www.kanskind.nl is beveiligd via HTTPS en SSL, u kunt dit zien doordat er linksboven in het browser(adresregel) een groen slotje staat met veilig. dit geld ook voor de documenten die via de mail verstuurd worden. U  bent natuurlijk altijd welkom de privacy verklaring te lezen van www.simplesite.com en www.gmail.com

 

U  bent natuurlijk altijd welkom de privacy verklaring te lezen van www.simpelsite.com

  • Niet digitale gegevens

Deze bewaar ik in een afgesloten gedeelte waarvan alleen ik de sleutel  van in het beheer heb. Uiteraard hou ik mij aan de wettelijke en fiscale verplichtingen zoals de plicht aan de belastingdienst. Dit houd in dat ik de facturen 7 jaar moet bewaren. Maar verdere gegevens zal ik van u niet langer bewaren dan noodzakelijk voor het werk dat ik met u doe.

 

  • Cookies

Bij het verzenden en ontvangen via gmail van google moet u rekening houden met de voorwaarden van dit bedrijf. U kunt hier lezen wat hun voorwaardes zijn.

 

https://policies.google.com/privacy?hl=nl

Ook de website waar www.kanskind kindercoaching zit werkt met coockies.

 

  • Uw rechten

Ik respecteer uw privacy natuurlijk al vanuit mijn professionele ethiek. Het recht om uw gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen heeft u ten alle tijd. U mag mij hierover altijd aanspreken.

 

KansKind Kindercoaching, Moldaustroom 75, 2721BZ Zoetermeer, www.kanskind.nlkanskind@gmail.com,

KvK: 71345191 Bankrekening: NL 63 ABNA 0819043273