Welkom

Graag wil ik jou hier uitleggen wat een kindercoach precies doet.

Misschien herken je het wel, je zit niet lekker in je vel. Je voelt je misschien verdrietig, boos of onzeker en je wilt hier graag vanaf. Je kan bij mij in de praktijk vertellen wat er aan de hand is en hoe je het graag anders zou willen. Ook kunnen we als dit moeilijk voor je is samen opzoek gaan naar de antwoorden en oplossingen die bij jou passen.

 

Hoe gaat het in zijn werk!

Je ouder(s) komen voor een kennismakingsgesprek naar de praktijk toe en hier gaan we praten over jou. Dat is wel een beetje raar misschien als je er niet bij bent. Je ouder(s) kunnen dan uitleggen waar je last van hebt.

Daarna kom jezelf naar de praktijk en gaan wij eerst kennismaken en leuke dingen doen, zoals tekenen en spelletjes spelen, of andere dingen die jij leuk vind. Tijdens deze bezigheden kunnen we praten over wat er aan de hand is en hoe je het graag anders zou willen. Je mag altijd vertellen als je iets niet leuk vind, of dat je iets anders zou willen doen.

Soms vertel ik een verhaal en de andere keer jij, zo komen we samen tot mooie verhalen en gesprekken. Ook kunnen we wandelen met de hond of gewoon wandelen in de natuur. We kunnen foto's maken en die we dan terugkijken op de computer. Ik denk dat we daar leuk over kunnen kletsen samen. Verder is er ook de mogelijkheid om naar de dieren te gaan van de Stadsboerderij. we kunnen daar misschien even met de pony wandelen of knuffelen of met een geitje of cavia om zo ontspannen tot een gesprek te komen, Via het samen zijn met de dieren kan je veel leren over jezelf.

Doordat je jezelf steeds beter leert kennen kan je ook veel beter oplossingen verzinnen voor de dingen waar je last van hebt.