Ik ben Wendy Leentvaar (1975) moeder van 3 geweldige kinderen van 19, 16 en 15. Getrouwd(1998) Tevens ervaringsdeskundige als moeder van 2 jongens met ADHD en Autisme. Ook ben ik bekend met thuiszitters problematiek.

Als coach in mijn praktijk ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen met ADHD en Autisme (gediagnosticeerd/vermoedens van).  Ook geef ik ouderbegeleiding om u als ouder te ondersteunen bij schoolgesprekken en het aanvragen van PGB (persoonsgebonden budget) of ZIN(zorg in natura) of als u wat handvatten en/of een luisterend oor nodig heeft. Tevens kunt u bij mij terecht voor Psycho-educatie voor u en uw kind over ADHD/Autisme.

Mijn Hobby,s zijn wandelen in de natuur en het liefst met mijn fotocamera. Als Amateurfotograaf ga ik er graag op uit om alle mooie plekje van Nederland te ontdekken. tevens vind ik het heerlijk om te tekenen of te schilderen.

 

 

Opleidingingen: Hbo Kindercoach, Beheerder Kinderboerderijen, Welzijnsmedewerker.

 

Ik ben opgeleid en afgestudeerd als beheerder van een Stadsboerderij, dit werk heb ik jaren met veel plezier gedaan. Ik ben er daarna een aantal jaren uit geweest om een gezin te stichten. Nu de kinderen ouder zijn ben ik in 2012 weer gaan werken als vervangend beheerder. Hier heb ik opnieuw de magische interactie tussen kind en dier mogen aanschouwen. Ik heb dit jaren met veel plezier gedaan. Nu heb ik mijn focus verschoven en ben ik werkzaam als Welzijnsmedewerker op een gesloten afdeling met mensen met Dementie een mooie combinatie werken met mensen in hun laatste fase en kinderen in hun beginfase.

 

Vanuit  deze interactie heb ik besloten als ervaringsdeskundige met ADHD en Autisme de HBO opleiding Kindercoaching te gaan doen. Met deze twee expertises weet ik dat ik een mooi concept in handen heb. Doordat ik mij verder wil ontwikkelen doe ik momenteel een HBO opleiding voor basiskinderpsychologie.

 

Als ik naast de ouderen aan het werk ben met kinderen weet ik dat hier mijn hart ligt, samen met deze mooie (mini)mensen werken aan een toekomst met zelfvertrouwen, het kunnen omgaan met tegenslagen, het kunnen omgaan met klas/leeftijdgenoten, hoe ga ik om met met ad(h)d en autisme etc.

 

Naast onze hond Lana die gek is op kinderen maar netjes in de bench gaat tijdens een sessie als dit nodig is, ben ik ook Fokker van Ragdoll katten. Ik heb een eigen Cattery die genaamd is Sheeva's Kitten cattery. We hebben zelf een vrouwtjes Poes Sheeva en een Mannetje (gecastreerd) Noah.

Voor meer info over de Cattery klikt u op de link hieronder. Ik gebruik de dieren ook zo nodig binnen de sessie's

Sheeva's kitten cattery